Glutensiz Yemek Tarifleri

Pratik Unsuz Kek

Tatlı krizlerine birebir bir tarif.
Evdeki kararmaya yüz tutmuş olgun muzları değerlendirmenin tam zamanı!

Gerekli Malzemeler:

  • 2 adet olgun muz
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı bal1 yemek kaşığı kakao
  • 2-3 adet ceviz ( ya da evde ne varsa badem, fındık vs.)

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri blenderda pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın. Sufle kabı olarak geçen minik kapları hindistan cevizi yağıyla yağlayın. Önceden ısıttılan 180 derecelik fırında 15-20 dakika pişirin. Servise hazır. Bu malzemelerden 4 kase kek çıkıyor. Sıcak sıcak yemek en güzeli.. 

 

Instagram: @glutensizbeslenmek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir