Naturelka Glutensiz Kakaolu Kek Karışımı 285 gr
İçindekiler: Sorgum unu, badem unu, tapyoka nişastası, kakao tozu, beyaz dut tozu, karbonat.
Naturelka glutensiz kakaolu kek karışımına sadece yumurta, yağ ve süt ekleyerek çok lezzetli bir kek elde edebilirsiniz. Çikolata lezzetinde bu keke dilerseniz kırmızı meyveler (vişne, çilek, frambuaz…) ekleyip çikolata ve kırmızı meyvelerin eşsiz uyumunu tadabilirsiniz.
Tarif:
- 2 yumurta
- ½ çay büyük çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 çay bardağı süt (bitkisel veya hayvansal)
- 1 yemek kaşığı limon suyu
Yumurtayı birkaç dakika çırpın yağı ve sütü ilave edip karıştırın. 1 paket kakaolu kek karışımını sıvı karışıma ilave edip 1 yemek kaşığı limon suyunu da ekleyip karıştırın. 170 derecede turbo ayarda önceden ısıtılmış fırında 30 dakika kontrollü pişirin.
Besin değerleri (100 g için)
Enerji/ Calories (kcal/100 g) 407,76
Yağ /Fat 10,28
Doymuş yağ/ Saturated fat 1,57
Karbonhidrat / carbohydrate 69,27
Şeker /sugar 29,40
Diyet lifi / fiber 3,44
Protein /protein 9,54
Tuz/ Salt 0,29
İçerik ve alerjen detayları bilgi amaçlı olup sürekli güncellenmektedir. Ancak en doğru bilgilere ürün ambalajından ulaşabilirsiniz. Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir. En güncel bilgi ambalaj üzerinde olup, detaylar için lütfen bizlerle iletişime geçiniz.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.