Glutensiz Yemek Tarifleri

Karnıbahar Graten

Ben karnıbaharın bu versiyonuna graten diyorum, tadı en çok onu hatırlatıyor çünkü ama siz ister sufle, ister börek diyin her şekilde harika!

Gerekli Malzemeler:

100 gr karnıbahar (rondoda çekilmiş)
2 yumurta ?2 dilim pastırma
3-4 dal maydanoz
1 dilim (30 gr) kaşar peyniri
1 parça sadeyağ
♨️tuz, karabiber, sarımsak vs

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri karıştırıp, yağlanmış minik bir kalıba döktüm.. 165°C de üzeri kızarana kadar yaklasık 15 dakika pişirdim.. Üzerine 1 dilim çedarı dilimleyip, pul biber serptim, ızgara bölümünde 1-2 dakika daha tutup çıkarttım.. Servise hazır..

 

Instagram @eatvefit

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir