Glutensiz Yemek Tarifleri

Gevrek Bisküvi

Kurabiye yapayım derken yanlışlıkla kandil simidi tadında kıtır bisküvi yapmış bulundum. Bu sefer evde kolaylıkla bulabileceğiniz üç malzemeyi seçtim. Siz üzerine susam eklerseniz bence çok daha lezzetli olacaktır.

Gerekli Malzemeler:

•1 su bardağı yulaf unu ( yulafları rondodan geçirdim)

•5-6 yk tahin
•1 yk bal

Hazırlanışı:

▶️Tüm malzemeleri karıştırıp yağlı kağıt yardımıyla oklava ile açıyoruz. Yuvarlak kurabiye kalıbı ile şekil verip 180 derecelik fırında 10-12 dk üstü renk değiştirene kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun..

Instagram @neslihanulkutas

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir