Gerekli Malzemeler:
4 Porsiyon İçin;
- 2 SB Badem Sütü ( Ev yapımı badem sütü tarifi vermiştim, vegan değilseniz aynı ölçüde inek sütü de kullanabilirsiniz veya başka bir bitkisel, hayvansal süt.)
- 4 yemek kaşığı Hindistan Cevizi Unu ( Yulaf Unu da kullanabilirsiniz, yulaf ezmesini rondoda çekerek)
- 2 YK Ham Kakao Tozu veya Keçiboynuzu Tozu, Unu
- 1,5 YK Keçiboynuzu Özü, Pekmezi ( Vegan değilseniz bal da kullanabilirsiniz.)
Hazırlanışı:
Pekmez hariç bütün malzemeleri bir tencere içerisinde karıştırarak kısık ateşte pişirin, fokurdama başlayınca pekmezi ekleyip bir dakika daha karıştırın, kaplara servis edin ve hazır. Ben üstlerine Organik Hindistan cevizi rendesi koyarak servis ettim. Afiyet Olsun.
Instagram @melomoodfood