Ege Glutensiz Galeta Unu 250 gr
Galeta Unu genel olarak et, tavuk, balık ve sebze gibi ürünlerde kaplama amacıyla kullanılır. Aynı zamanda günümüzde de modern endüstriyel tesislerde üretilmeye başlanmıştır. Glutensiz beslenmesi gereken bireyler için özel üretilmiş Ege Glutensiz Galeta Unu 250 gr dan oluşmaktadır. Ege Glutensiz Galeta Unu ile et, tavuk, balık, sebze kızartmaları ve köfteler artık daha lezzetli!
İçindekiler: Mısır nişastası, Tapyoka nişastası, Patates nişastası, Pirinç unu, Soya Unu, Kıvam arttırıcılar (Guar-Gum, Ksantan-Gum), Bitkisel Lif, Maya, Bitkisel Yağ, Tuz, Şeker, Sebze Proteini, Asitliği düzenleyici(Sitrik asit), Antioksidan (Askorbik asit), Koruyucu (Kalsiyum propiyonat), Emülgatör (Monodigliseridlerin diasetil tartarik asit esterleri).
Enerji ve Besin Öğeleri (100 gr)
Enerji: 378/1589
Yağ: 1,82 g
Karbonhidrat: 85,67 g
Protein: 4,87 g
İçerik ve alerjen detayları bilgi amaçlı olup sürekli güncellenmektedir. Ancak en doğru bilgilere ürün ambalajından ulaşabilirsiniz. Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir. En güncel bilgi ambalaj üzerinde olup, detaylar için lütfen bizlerle iletişime geçiniz.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.