Glutensiz Yemek Tarifleri

Diyet Atıştırmalık

Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı

Un, yumurta, şeker, yağ yok. Muz, hurma, kuru incir, ceviz, yulaf ezmesi, keten tohumu, damla çikolata, kakao, üzerine hindistan, 5,6 adet yumuşak hurma ve 5,6 adet kuru incir 5,10 dak. sıcak suda beklet. 1muz, 1çay bar. ceviz ve 1,5 su bar. yulaf ezmesini 15,20 dak. Fırında pembeleştir. 1 çay bar. keten tohumu, 1 küçük paket kakao, 1 çay bar. damla çikolata hepsi rondodan geçer. Köfte gibi yoğrulur küçük toplar yapılır ve Hindistan cevizi ne bulanır. İstenirse üzerlerine soyulmuş kavrulmuş badem bastırılır. Korkmadan 3,4 tane afiyetle yenir (ara öğün) yanında küçük bir bardak süt..

 

Instagram: @sermincelezzetler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir