Glutensiz Yemek Tarifleri

Chia’lı Antep Fıstıklı Kurabiye

Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı:

Aslında içinde yok yok. Yaban mersini, damla çikolata, antep fıstığı, fındık, yulaf ezmesi, kakao.

250 gr. yumuşak tuzsuz tereyağı, 1 çay bar. sıvıyağ, 2 yumurta, vanilya, pekin, 1su bardağı pudra şekeri, 3 çorba kaşığı kakao, aldığı kadar glutensiz un karışımı veya karabuğday unu. Hamur yap streçle buzdolabına koy 1saat beklet yada derin dondurucuya at istediğin zaman çıkar beklet ve yap. İstediğin şekli ver. 170 derecede 15 dak. pişir. Afiyet olsun.

 

Instagram: @sermincelezzetler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir