Elimde kalan glutensiz kakaolu pudingi ve unları değerlendirmek için uydurmatik bir kurabiye yaptım ama lezzetine doyum olmuyor. Buyrun bitter kurabiye tarifi
Gerekli malzemeler;
1 paket glutensiz kakaolu puding
1 yumurta
1 yemek kaşığı esmer seker
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı su
2 yemek kaşığı badem unu
2 yemek kaşığı yulaf unu
2 yemek kaşığı fasülye unu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı;
Tüm mazlemeyi güzelce karıştırıyoruz.
Yarım saat buzdolabında bekletiyoruz.
Elimizi hafif ıslatıp birer tatlı kaşığı hamurdan alıp yuvarlayıp hafifçe bastırıp tepsiye aralıklı diziyoruz.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dk kontrollü pişiriyoruz.
Afiyetler olsun.
Instagram @glutensizbirnefes